ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΚΕ

Δείτε όλα τα Νέα

Επιδοτούμενα προγράμματα ΛΑΕΚ

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λ.Α.Ε.Κ. 2016 - 2017

 

          Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ο Σύνδεσμος Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών Ν. Θεσσαλονίκης, έχοντας εμπειρία στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων,  θα πραγματοποιήσει και φέτος τα Επιδοτούμενα προγράμματα Λ.Α.Ε.Κ. από 1 - 25 απασχολούμενους ανά επιχείρηση κατά την διάρκεια του έτους 2016- 2017.

Κέρδος Επιχειρήσεων :

          Οι επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή δεν επιβαρύνονται με κανένα κόστος, αντίθετα έχουν τη δυνατότητα να καταρτίσουν τους υπαλλήλους, βελτιώνοντας τις γνώσεις και δεξιότητες τους σε θέματα που αφορούν το επάγγελμα τους. Επίσης, με τον τρόπο αυτό αξιοποιείται και η κράτηση 0,24% από τις μηνιαίες εισφορές των υπαλλήλων τους.


Κέρδος Εργαζομένων :

           Οι εργαζόμενοι έχουν την ευκαιρία να καταρτιστούν δωρεάν σε θέματα που αφορούν το επάγγελμά τους. Στο τέλος του προγράμματος θα  λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης. Επίσης θα τους κατατεθεί από τον Ο.Α.Ε.Δ. 160,00 € εκπαιδευτικό επίδομα στους προσωπικούς τους τραπεζικούς λογαριασμούς.
           Τα σεμινάρια είναι 32 διδακτικών ωρών (8 μαθήματα διάρκειας 3 ωρών). Θα υλοποιηθούν στον χώρο των γραφείων  μας. 

           Τα προγράμματα αυτά ξεκινούν από τον Οκτώβριο και μετά, εκτός ωραρίου εργασίας και κατόπιν συνεννόησης με τα άτομα που θα τα παρακολουθήσουν.

  Το αντικείμενο κατάρτισης του σεμιναρίου που θα υλοποιήσουμε :

«Ορθολογική χρήση συστημάτων Θέρμανσης – Ψύξης – Κλιματιστικών και παροχής Ζεστού Νερού χρήσης για εξοικονόμηση ενέργειας. (Συντήρηση κλιματιστικών Μονάδων – Καυστήρα Λέβητα – Αντλιών Θέρμανσης – και εμπλεκόμενων εγκατάστασης)».

           Τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων των ενδιαφερομένων είναι η Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016. Επειδή σχεδιάζουμε τα τμήματά μας θα βοηθούσε η άμεση ανταπόκρισή σας εφόσον ενδιαφέρεστε.

 Για οτιδήποτε χρειαστείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.