ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΚΕ

Δείτε όλα τα Νέα

Μήνυμα Προέδρου

Αγαπητοί  Συνάδελφοι φίλοι και καταναλωτές.

  Η περίοδος που περνάει η χώρα μας, λόγω της οικονομικής κρίσης έχει φέρει το σύνολο της κοινωνίας σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση και τείνει να μετατραπεί σε κρίση Ανθρωπιστική. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι πάρα πολλά και σοβαρά. Το σύνθετο και άσχημο περιβάλλον που ζούμε δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας απογοητεύσει, αλλά να μας συσπειρώσει περισσότερο, να λειτουργήσουμε περισσότερο Συλλογικά, να σκεφτούμε διαφορετικά, να αλλάξουμε πρακτικές και συνήθειες στην καθημερινότητά μας, να βάλουμε στη ζωή μας και την αυτοκριτική. Να αναλύσουμε όσο πιο αντικειμενικά γίνεται το παρελθόν για να προσδιορίσουμε σωστά το παρόν και να χαράξουμε ορθά το μέλλον.

Αγαπητοί συνάδελφοι.

  Διαχειριζόμαστε το πολυτιμότερο Αγαθό που υπάρχει πάνω στη Γη το νερό. Πρέπει να απαιτήσουμε απο τον εαυτό μας να γίνουμε καλύτεροι σαν τεχνικοί και σαν επαγγελματίες. Να έχουμε σαν καθημερινό μας μέλημα την απόκτηση τεχνικών γνώσεων και δεξιοτήτων. Να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις γνώσεις μας μέσα απο προγράμματα δια βίου μάθησης, για να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο

Φίλοι καταναλωτές.

  Εμπιστευτείτε τα μέλη μας στις εγκαταστάσεις, στις επισκευές και στην συντήρηση των υδραυλικών, της θέρμανσης (κεντρικής και ατομικής) των Αποχετεύσεων και ιδίως στις εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου (γιατί εμπεριέχουν κινδύνους για τη Δημόσια Ασφάλεια) αλλά και  σε πολλές άλλες ειδικότητες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα. Οι συνάδελφοι που είναι μέλη του Σ.Ε.Υ.Θ είναι όλοι αδειούχοι, είναι ενήμεροι για την ισχύουσα νομοθεσία, τηρούν τους κανόνες Ασφαλείας, επιμορφώνονται για τις νέες τεχνολογίες, παρέχουν την Υ.Δ.Κ.Ε. ( Υπεύθυνη Δήλωση Καλής Εκτέλεσης) που ουσιαστικά είναι η 10ετής εγγύηση για τις εργασίες που παρέχουν. Χρησιμοποιούν πιστοποιημένα υλικά με προδιαγραφές που διασφαλίζουν την δημόσια υγεία και ασφάλεια του πολίτη.

  Φίλοι και Φίλες ο Σ.Ε.Υ.Θ. καλλιεργεί στα μέλη του υψηλό αίσθημα επαγγελματικής ευθύνης και τα παροτρύνει να συνάπτουν διαφανείς και νόμιμες σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες τους καθώς και να τηρούν τις υποχρεώσεις τους απέναντι σε αυτούς. Μπορείτε να απευθύνεστε στον Σ.Ε.Υ.Θ. σε περίπτωση αναζήτησης πληροφοριών για τη νομοθεσία και για την επίλυση οποιονδήποτε προβλημάτων που αντιμετωπίζετε καθημερινά.. Εμπιστευθείτε τους επαγγελματίες μέλη του Σ.Ε.Υ.Θ. για ασφαλείς εγκαταστάσεις στο Φυσικό Αέριο, για εξοικονόμηση ενέργειας στη θέρμανση, για εγκαταστάσεις ύδρευσης και αποχέτευσης που εξασφαλίζουν την υγιεινή και την ασφάλεια των χρηστών. Απαιτείτε την Υ.Δ.Κ.Ε. ( Υπεύθυνη Δήλωση Καλής Εκτέλεσης) που τους καθιστά υπεύθυνους για 10 χρόνια. Μάθετε περισσότερα για τα δικαιώματα σας και τις υποχρεώσεις των συναδέλφων υδραυλικών στο γραφείο μας, που λειτουργεί απο το 1923.