ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΚΕ

Δείτε όλα τα Νέα

Σεμινάρια

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & Ζ.Ν.Χ..

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών ν. Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης των μελών του, σας καλεί να συμμετέχετε στο σεμινάριο που θα πραγματοποιήσει η εταιρία ELITE THERM – ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ Α. & ΣΙΑ Ο.Ε., με θέμα «Προϊόντα προστασίας και καθαρισμού δικτύου θέρμανσης & Ζ.Ν.Χ. με τη χρήση αντλίας & κατάλληλων μαγνητικών φίλτρων».
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί 2 φορές, η πρώτη ημέρα είναι η Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 και η δεύτερη η Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 17.30 στην έδρα της επιχείρησης (Λεωφόρος Παπανικολάου 22, Τ.Κ. 57010, Πεύκα, Θεσσαλονίκη).

Παρακαλώ να ενημερώσετε τη γραμματεία σε ποια από τις 2 ημερομηνίες θα μπορέσετε να παρευρεθείτε είτε μέσω e-mail στο info@seyth.gr είτε τηλεφωνικώς στο 2310 213 558.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΖΑΝΑΚΙΩΝ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών ν. Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης των μελών του, σας προσκαλεί στα σεμινάρια εντοιχισμένων καζανακίων KARIBA, που θα πραγματοποιηθούν στην έδρα της εταιρίας AMCO, αποκλειστικού αντιπροσώπου για την Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 ώρα 18:00 και την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 ώρα 17:30.

Κατά την εκδήλωση θα διανεμηθούν ενημερωτικό υλικό και αναμνηστικά δώρα από την KARIBA και από την AMCO στους συμμετέχοντες.

Η έδρα της εταιρίας είναι: 15ο ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΠΕΡΑΙΑΣ, ΤΗΛ.: 2310 476 221 (στα φανάρια για Καζίνο HYATT, δίπλα στο κέντρο διασκέδασης «ΜΟΥΣΕΣ»

Παρακαλούμε όπως δηλώσετε την συμμετοχή σας μέχρι την Τετάρτη 10/01/2018 με e-mail (info@seyth.gr) ή τηλεφωνικώς 2310 213 558 στη γραμματεία του Συνδέσμου.


 

Σεμινάριο REHAU 2016 

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο REHAU

       Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών Ν. Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και της συνεχούς εκπαίδευσης των μελών του επάνω στα νέα προϊόντα και στις νέες τεχνικές εξοικονόμησης ενέργειας, πραγματοποίησε εκπαιδευτικό σεμινάριο σε συνεργασία με την εταιρεία REHAU Ε.Π.Ε. στα πλαίσια της REHAU ACADEMY, την Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 στο Ξενοδοχείο Φιλίππειο με θέμα: «ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ».  Μετά το τέλος του σεμιναρίου πραγματοποιήθεικε κλήρωση, όπου ένας συνάδελφος κέρδισε μία χειροκίνητη πρέσσα εργαλείο, καθώς επίσης και πολλοί συνάδελφοι κέρδισαν μπλουζάκια φόρμες και μπουφάν εργασίας. 

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ :Σταυρούλα Χριστοδούλου, Νικόλαος Δασκαλάκης, Πασχάλης Παλούσης.

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των συναδέλφων στο συγκεκριμένο σεμινάριο, σας ευχαριστούμε όλους!!!

 Για περισσότερες φωτογραφίες από το εκπαιδευτικό σεμινάριο. πιέστε επάνω στην παραπάνω φωτογραφία του σεμιναρίου.

 


Εκπαιδευτική Αποστολή στις Εταιρείες ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. και WILO HELLAS Α.Β.Ε.Ε.

Για το Δελτίο Τύπου της εκπαιδευτικής αποστολή του Συνδέσμου μας στις εγκαταστάσεις των εταιρειών ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. και WILO HELLAS Α.Β.Ε.Ε.  πιέστε εδώ.

Για περισσότερες φωτογραφίες από την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις των εταιρείων ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. και WILO HELLAS Α.Β.Ε.Ε. πιέστε πάνω στις αντίστοιχες φωτογραφίες παρακάτω.

Επίσκεψη ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.Επίσκεψη WILO HELLAS Α.Β.Ε.Ε.


ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΛΑΕΚ ''ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ'' 

Για το Δελτίο Τύπου της διοργάνωσης σεμινάριων ΛΑΕΚ «ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ» πιέστε εδώ.

Για περισσότερες φωτογραφίες της διοργάνωσης των σεμινάριων ΛΑΕΚ «ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ» πιέστε πάνω στην παρακάτω φωτογραφία.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ.