ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΚΕ

Δείτε όλα τα Νέα

Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα : Προληπτικές Συμβουλές Χειμερινής Περιόδου 2021 – 2022.

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Αξιότιμοι Συνάδελφοι και Φίλοι,

 Λόγω της επιδείνωσης του καιρού που αναμένεται σύμφωνα με σχετικά μετεωρολογικά δελτία με την ονομασία «Ελπίδα», ο Σύνδεσμος Εργολάβων Υδραυλικών Ν. Θεσσαλονίκης στην κατεύθυνση της προστασίας των εγκαταστάσεων και κατ ’επέκτασης των καταναλωτών παραθέτει τις ακόλουθες οδηγίες :

 Στα δίκτυα ύδρευσης των κατοικιών :

 Μάθετε πού βρίσκεται ο υδρομετρητής (ρολόι) του σπιτιού σας καθώς και τα σημεία όπου βρίσκονται ο κεντρικός και οι περιφερειακοί διακόπτες υδροδότησης.

-    Ελέγξτε και βεβαιωθείτε ότι οι διακόπτες του δικτύου υδροδότησης ανοιγοκλείνουν και λειτουργούν ομαλά.

-   Βεβαιωθείτε ότι οι εξωτερικοί σωλήνες (π.χ. ηλιακού θερμοσίφωνα, βρύσες μπαλκονιών) είναι μονωμένοι, διαφορετικά φροντίστε να μονωθούν το συντομότερο δυνατόν.

-   Απομονώστε ή καλύτερα εκκενώστε το δίκτυο του ηλιακού θερμοσίφωνα αν πρόκειται να λείψετε για μεγάλο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

-   Ρυθμίστε το σύστημα θέρμανσης του σπιτιού ώστε να λειτουργεί αυτόματα σε χαμηλές θερμοκρασίες.

-   Κλείστε την παροχή νερού προς τον ηλιακό θερμοσίφωνα και αδειάστε το νερό από το σύστημα, αν είσαστε στο σπίτι κατά τη διάρκεια του παγετού και ιδιαίτερα το βράδυ, διαφορετικά αφήστε μια βρύση να στάζει στο κύκλωμα ζεστού νερού.

-   Μην σπαταλάτε αλόγιστα νερό για να απομακρύνετε το χιόνι και τον πάγο.

-   Ενημερωθείτε αν έχει τοποθετηθεί αντιψυκτικό στον ηλιακό θερμοσίφωνα από την κατασκευάστρια εταιρία ή τον ειδικό τοποθέτησης, σε περίπτωση κλειστού κυκλώματος. Σε αντίθετη περίπτωση, προμηθευτείτε τον κατάλληλο αντιψυκτικό και φροντίστε για την τοποθέτησή του.

-  Ελέγξτε αν υπάρχουν διαρροές στις βρύσες ή τα καζανάκια.

-  Βεβαιωθείτε ότι οι υδρορροές στα μπαλκόνια και τις ταράτσες είναι καθαρές από φύλλα και σκουπίδια και λειτουργούν ομαλά.

-  Φροντίστε για την αποκατάσταση ή εγκατάσταση μονώσεων σε ευάλωτα σημεία του εξωτερικού ιδιωτικού μας δικτύου από εξειδικευμένους τεχνίτες. Υδρόμετρα που βρίσκονται σε φρεάτια - ντουλάπια εκτεθειμένα και κυρίως σε περιοχές γύρω από τον αστικό ιστό, είναι ακόμη πιο ευάλωτα στην παγωνιά.

 

 Στα δίκτυα (εγκαταστάσεις) φυσικού αερίου των κατοικιών :

 -   Δεν κλείνουμε τη βάνα του φυσικού αερίου, ούτε το ρεύμα και αφήνουμε ενεργοποιημένη τη θέρμανση, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες.

-   Ελέγχουμε την έξοδο των συμπυκνωμάτων της μονάδας φυσικού αερίου, κι αν παγώσει την αφαιρούμε από τη μονάδα.

-   Αν η μονάδα – σωληνώσεις είναι εκτεθειμένες στην παγωνιά, αφήνουμε μια βρύση στο ζεστό νερό να στάζει.

 

Σε κάθε περίπτωση, συμβουλευόμαστε τον αδειούχο εγκαταστάτη τεχνικό μας γιατί κάθε εγκατάσταση έχει τις ιδιαιτερότητές της.

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ενημέρωση για το Νέο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης Καλής Εκτέλεσης Εργασιών Υ.Δ.Κ.Ε..

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Καταναλωτές.

 Οι εξελίξεις στον Κλάδο μας τρέχουν με γοργούς ρυθμούς, και μαζί με τις εξελίξεις τρέχουν και οι συνάδελφοι μας. Η εναρμόνιση με την τρέχουσα νομοθεσία και τις παροχές που προκύπτουν από αυτήν. Είναι όλα όσα προσφέρει ο Αδειούχος Επαγγελματίας Θερμοϋδραυλικός κατά το πέρας τις εργασίας, όπου μαζί με τα νόμιμα φορολογικά παραστατικά παραδίδει στις αρμόδιες υπηρεσίες και στον καταναλωτή σφραγισμένη και υπογεγραμμένη την Υπεύθυνη Δήλωση Καλής Εκτέλεσης Εργασίας Αδειούχου Αρχιτεχνίτη ή Εργοδηγού Υδραυλικού, παρέχοντας έτσι 10 ετή εγγύηση για τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν καθώς και Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης.

 Η συνεχής και απρόσκοπτη ενημέρωση των συναδέλφων μας, είναι ένα από τα εργαλεία τα οποία έχουν στα χέρια τους, και το οποίο το χρησιμοποιούν αρκετά μεγάλη πλειοψηφία των μελών μας, για να είναι συνεχώς ενημερωμένη και άρτια καταρτισμένη στις συνεχής εξελίξεις του επαγγέλματος μας.

 Όπως φάνηκε και από την σημερινή εντυπωσιακή συμμετοχή των συναδέλφων μας, στην τηλεδιάσκεψη για την ενημέρωσης τους  για το νέο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης Καλής Εκτέλεσης Εργασιών Υ.Δ.Κ.Ε., τους ευχαριστούμε όλους προσωπικά, για τον προσωπικό τους χρόνο που αφιερώνουν οπότε τους το ζητάμε.

 Ενημερωμένοι άνθρωποι σημαίνει υπεύθυνοι πολίτες!!!

 Ενημερωμένοι επαγγελματίες σημαίνει υπεύθυνοι επαγγελματίες!!!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

   Ο Σύνδεσμός μας μετά από καιρό πραγματοποίησε την Γενική Συνέλευσή του, την Δευτέρα 13/07/2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Παναγιώτης Παπαδόπουλος» στον 4ο όροφο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, το οποίο ευχαριστούμε και δημοσίως για την αμέριστη συμπαράστασή του στον Σύνδεσμό μας. Παρών στην Γενική μας Συνέλευση έδωσαν πολλοί συνάδελφοί μας μέλη του συνδέσμου μας, οι οποίοι παρακολούθησαν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της διοίκησης για την περσινή χρονιά, ο οποίος ήταν πλούσιος σε δραστηριότητες πολλαπλών πεδίων ( Εθελοντικές Προσφορές, Διοργάνωση Σεμιναρίων, Ενημερωτικές Συναντήσεις με φορείς και με το κοινό), καθώς και οικονομικά είχε θετικό πρόσημο.

   Κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης αρκετοί συνάδελφοι τοποθετήθηκαν πάνω σε φλέγοντα ζητήματα τις καθημερινότητάς μας πάνω στο επάγγελμα μας, προέβησαν επίσης σε προτάσεις για βελτίωση του ίδιου του συνδέσμου και του έργου του καθώς επίσης ενημερώθηκαν και συζητήθηκαν για κάποια μελλοντικά σχέδια του συνδέσμου. Η γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε σεβόμενη τους κανόνες ασφαλείας που ισχύουν από την πολιτεία και οι οποίοι τηρήθηκαν κατά γράμμα από όλους, καθώς επίσης και το κλίμα στην αίθουσα ανάμεσα στους συναδέλφους ήταν πολύ καλό και όπως αρμόζει. 

    Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον Πρόεδρο του Β.Ε.Θ. Κυρ Αναστάσιο Καπνοπώλη, τον Πρόεδρο της Ο.Β.Υ.Ε. Κυρ Δημήτριο Βαργιάμη, τον Γεν. Γραμματέα της Ο.Β.Σ.Θ. Κυρ Ιωάννη Καραπινίδη καθώς και όλους τους συναδέλφους που μας τίμησαν προσωπικά με την παρουσία τους.

 

    Ακoλουθεί φωτογραφικό υλικό εντός του Δελτίου Τύπου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ, ΛΟΓΟ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟϊΟΥ (COVID-19).


Για να δείτε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών Ν. Θεσσαλονίκης. Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις πρόσφατες εξελίξεις, σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού (COVID-19), θα ήθελαν να σας ενημερώσουν για τα μέτρα στήριξης, που ισχύουν μέχρι στιγμής, και τα οποία έχουν ανακοινωθεί από την Κυβέρνηση, και στα οποία έχει ενταχθεί ο Κ.Α.Δ. του επαγγέλματος μας.

Τα μέτρα στήριξης είναι αυτά που περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω :

1. Αναστολή πληρωμής Φ.Π.Α..

Σε επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, δύναται να παρατείνεται η προθεσμία καταβολής και να αναστέλλεται η είσπραξη οφειλών που έχουν βεβαιωθεί από δηλώσεις Φ.Π.Α., με ποσό φόρου προς καταβολή (χρεωστικές). Κατά το χρονικό διάστημα παράτασης της προθεσμίας καταβολής και αναστολής είσπραξης, τα οφειλόμενα ποσά δεν επιβαρύνονται με τόκους ή προσαυξήσεις.

2. Αναστολή είσπραξης βεβαιωμένων οφειλών και παράταση προθεσμίας καταβολής δόσεων.

α) Σε επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, καθώς και σε μισθωτούς των επιχειρήσεων αυτών, δύναται να παρατείνεται η προθεσμία καταβολής και να αναστέλλονται η είσπραξη βεβαιωμένων οφειλών στις Δ.Ο.Υ., ή τα Ελεγκτικά Κέντρα, καθώς και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων.

β) Για τις ως άνω επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα που προσδιορίζονται με τις αποφάσεις της παρ. 2, εκπίπτει ποσοστό είκοσι πέντε τοις εκατό (25%) των δόσεων των βεβαιωμένων στη Φορολογική Διοίκηση, οφειλών τους με ημερομηνία καταβολής από τις 30 Μαρτίου 2020 έως και τις 30 Απριλίου 2020, εφόσον αυτές καταβάλλονται εμπρόθεσμα. Σε περίπτωση οφειλών που τελούν σε καθεστώς ρύθμισης / διευκόλυνσης τμηματικής καταβολής, εκπίπτει ποσοστό εικοσιπέντε τοις εκατό (25%) του ποσού της δόσης της ρύθμισης. Η ως άνω έκπτωση δεν αφορά τις οφειλές Φ.Π.Α. που δεν είναι ρυθμισμένες.

3. Παράταση προθεσμίας καταβολής ασφαλιστικών εισφορών

Παρατείνονται οι εισφορές περιόδου απασχόλησης Φεβρουαρίου, απαιτητές έως 31/03/2020, (έως 10/4/2020 με την παράταση) και Μαρτίου απαιτητές έως 30/04/2020 αντίστοιχα, καθώς και τυχόν δόσεις οφειλής από συμπληρωματική εκκαθάριση ασφαλιστικών εισφορών προηγούμενων ετών, απαιτητών εντός των ανωτέρω ημερομηνιών.

• Οι εισφορές αυτές εξοφλούνται τμηματικά σε 4 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, καταβλητέες μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα, με προθεσμία καταβολής της πρώτης δόσης έως 30/9/2020. Προβλέπεται δηλαδή μια "μίνι ρύθμιση" για την καταβολή των εισφορών Φεβρουαρίου και Μαρτίου σε 4 δόσεις, αρχής γενομένης από τον Σεπτέμβριο και μετά.

• Σε περίπτωση εκπρόθεσμης καταβολής δόσης (από 30/09/2020 και μετά) επιβάλλονται τόκοι καθυστέρησης. Εφόσον τηρούνται οι όροι της ρύθμισης χορηγείται αποδεικτικό ασφαλιστικής ενημερότητας διμηνιαίας ισχύος.

• Σε περίπτωση ρυθμίσεων ασφαλιστικών οφειλών, αναστέλλεται η είσπραξη αυτών για 3 μήνες.

Οι εισφορές που θα πληρωθούν εντός της αρχικής προθεσμίας πληρωμής ήτοι 10/04/2020 (για τις εισφορές του 02/2020) και 30/04/2020 (για τις εισφορές του 03/2020) θα έχουν έκπτωση 25%.

4. Δάνεια από το κράτος;

Θα δοθούν υπό τη μορφή επιστρεπτέας προκαταβολής, με εκτεταμένο χρονικό ορίζοντα αποπληρωμής και περίοδο χάριτος, για όλες τις επιχειρήσεις που πλήττονται δραστικά, συνολικού ύψους 1 δισ. ευρώ. Το ύψος της διαθέσιμης χρηματοδότησης θα λαμβάνει υπόψη τη μείωση του τζίρου των επιχειρήσεων, καθώς και το μισθολογικό και μη μισθολογικό κόστος των εργαζομένων που απασχολούν. Προϋπόθεση λήψης αυτής της χρηματοδότησης είναι, και πάλι, η διατήρηση των υφιστάμενων θέσεων εργασίας.

5. Έκπτωση ενοικίου 40% στις πληττόμενες επιχειρήσεις.

Επιχειρήσεις για τις οποίες περιλαμβάνεται ο Κύριος Κ.Α.Δ. ή ο δευτερεύον εφόσον στην δήλωση 2018, είχε τα μεγαλύτερα έσοδα δικαιούται έκπτωση 40% στο ενοίκιο επαγγελματικής στέγης. Ως εκ τούτου καταβάλει το 60% αυτού.

6. Οφειλές του Δημοσίου προς τους ιδιώτες

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων προχωρά σε άμεση αποπληρωμή όλων των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, επιστρέφοντας τα ποσά όλων των υπό έλεγχο υποθέσεων ύψους έως 30.000 €.

7. Επίδομα 800,00€ στους Ελεύθερους Επαγγελματίες.

Όλες οι επιχειρήσεις οι οποίες πλήττονται σημαντικά βάσει της λίστας των Κ.Α.Δ. και εφόσον :

α) Απασχολούν έως 5 εργαζομένους.

β) Δεν έχουν υποβάλει μηδενικές Φ.Π.Α. το τελευταίο εξάμηνο, δικαιούνται την αποζημίωση των 800,00€. Η εφαρμογή για τις αιτήσεις θα ξεκινήσει έως τις 15/04/2020.

8. Επιχειρήσεις που απασχολούν εργαζόμενους.

Μπορούν να θέσουν τις συμβάσεις των εργαζομένων σε αναστολή εργασίας έτσι ώστε να λάβουν οι εργαζόμενοι το επίδομα των 800,00€. Άλλα μέτρα μπορούν να χρησιμοποιήσουν είναι η άδεια ειδικού σκοπού ή η περιτροπής εργασία.

Το συγκεκριμένο Δελτίο Τύπου είναι προς ενημέρωση όλων των συναδέλφων, για τα μέτρα τα οποία έχουν ανακοινωθεί ήδη κατά την διάρκεια της κατάστασης της οποίας διανύουμε, και του γεγονότος ότι ανακοινώνονται συνεχώς νέα μέτρα ενίσχυσης τα οποία σαφώς αφορούν και τον Κλάδο μας, για ακόμα ποιο έγκαιροι ενημέρωση σας το καλό θα ήταν να ενημερωνόσαστε τακτικά από τον εκάστοτε λογιστή της επιχείρησης, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα την φορολογική κατάσταση κάθε ενδιαφερόμενου καθώς και οποιαδήποτε νέο μέτρο το οποίο μας αφορά. Καθώς και ο Σύνδεσμος θα σας κρατάει συνεχώς ενήμερους.

  Για οτιδήποτε χρειαστείτε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, παραμένουν στην διάθεση σας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο.

                                 Ο                                                                                     Ο

                        ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  Ακριβές Αντίγραφο

                      Τσαπαδάς Φώτιος                                     Καράμπελας Ευαγ. ΠαναγιώτηςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Ενημέρωσης Κορωνοϊου

                Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών Ν. Θεσσαλονίκης, με αίσθημα ευθύνης και έχοντας ως γνώμονα την υγεία όλων μας – των Πολιτών, των Επαγγελματιών και των Εργαζομένων. Λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις πρόσφατες εξελίξεις, σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού (COVID-19).

                Ως εκ τούτου, συνιστούμε στους συναδέλφους μέλη του Συνδέσμου μας και μη, αλλά και στους πολίτες του νομού μας, να τηρούν όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας, σε οποιαδήποτε υδραυλική εργασία υλοποιούν.

                Πιο συγκεκριμένα, οι συνάδελφοι υδραυλικοί σε περίπτωση επισκέψεων (π.χ. λόγω βλάβης) είτε σε οικίες, είτε σε επαγγελματικούς χώρους, θα πρέπει να φορούν Μάσκα, Γάντια, να πλένουν καλά και να απολυμαίνουν τα χέρια τους κατά την είσοδο και έξοδο τους από το χώρο εργασίας, καθώς και τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ μας τουλάχιστον 2 μέτρα.

                Ακόμη, πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός των συνεργείων σε οικοδομές ή εργοτάξια, αλλά και να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα Μέτρα Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) για την μεταφορά αυτών στους χώρους εργασίας.

                Με βάση τα παραπάνω, καλούμε όλους τους πολίτες (ιδιώτες ή επαγγελματίες) να επιδείξουν σύνεση, κατανόηση και υπομονή αυτές τις δύσκολες ώρες, ώστε να μπορέσουμε να επιτελέσουμε απρόσκοπτα το έργο μας και με ασφάλεια.

                Τέλος, σε σύμπνοια με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να προστατεύσουμε αρχικά τις ευπαθείς ομάδες, τα παιδιά μας, αλλά και τους εαυτούς μας. Η σωστή πρόληψη και η ασφαλής εργασία, μας προφυλάσσει όλους.

                Για οποιαδήποτε χρειαστείτε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παραμένουν στην διάθεση σας.

 

 


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Γνωμοδοτικό - Βράβευση Μαθητών - Κοπή Πίτας 2019

 Για να δείτε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Υδραυλικών νομού Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 στην Αίθουσα εκδηλώσεων Παναγιώτης Παπαδόπουλος του Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Θεσσαλονίκης, την εκδήλωση του γνωμοδοτικού με θέμα «Ανανέωση – Έκδοση Επαγγελματικής Αδείας & Αντιμετώπιση Αδήλωτης Επαγγελματικής Δραστηριότητας», στην οποία οι συνάδελφοι ενημερώθηκαν για την ισχύουσα νομοθεσία Αδειοδότησης και την αδήλωτη επαγγελματική δραστηριότητα. Μετά το πέρας της ενημέρωσης απαντήθηκαν αρκετές ερωτήσεις συναδέλφων στα παραπάνω θέματα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον μέγα χορηγό της εκδήλωσης, την εταιρία Παρασκευάς Σωτ. Πέτρος.

Στην συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των μαθητριών Καραγιάννη Μαρία και Δούκα Σωτηρία, παιδιά συναδέλφων οι οποίες αρίστευσαν κατά την σχολική περίοδο. Τα δώρα για τις βραβεύσεις ήταν μια ευγενική προσφορά των εταιριών Wilo Hellas Α.Β.Ε.Ε. στην πρώτη μαθήτρια ,και Δημάκης Α.Ε. στην δεύτερη μαθήτρια, οι οποίες μας τιμούν και βραβεύουν τα τελευταία χρόνια τους αριστούχους μαθητές και τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του συνδέσμου στην οποία ο τυχερός του φλουριού συνάδελφος κυρ. Ηλίας Κωνσταντινίδης κέρδισε ένα πλούσιο δώρο, προσφορά της εταιρείας ThermoGroup Α.Β.Ε.Ε. την οποία επίσης ευχαριστούμε για την ευγενική της προσφορά.

Για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, ο Σύνδεσμος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις ανωτέρω εταιρίες που βοήθησαν, κάθε μία ξεχωριστά, χάρη στις οποίες πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση του γνωμοδοτικού, βράβευση των αριστούχων μαθητών και κοπή της βασιλόπιτας για το έτος 2019.

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 Για να δείτε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση σε κλίμα συνεργασίας μεταξύ του Γενικού Διευθυντή της Ε.Δ.Α. ΘΕΣΣ Κου. Μπακούρα Λεωνίδα, του Διευθυντή Ανάπτυξης & Νέων Συνδέσεων Κου. Στεργιόπουλου Μιχαήλ, στα γραφεία της Ε.Δ.Α. ΘΕΣΣ από τη μεριά του Συνδέσμου παρευρέθηκε ο Πρόεδρος, ο Γενικός Γραμματέας και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας.

Στη συνάντηση συζητήθηκε και αποφασίστηκε η κοινή πλεύση σε ζητήματα που αφορούν τις νέες συνδέσεις Φυσικού Αερίου καθώς και στους επανελέγχους των υπαρχόντων συνδέσεων.

Δεν μας χωρίζει κάτι, αντιθέτως μας ενώνουν πάρα πολλά λαμβάνοντας υπόψη πρωτίστως την ασφάλεια των καταναλωτών, η οποία αποτελεί την χρυσή τομή στην επίλυση κοινών ζητημάτων.Δελτίο Τύπου Ασφαλής Χρήση Φ.Α..

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας, καλωσορίζει επίσημα την άφιξη του Φυσικού Αερίου στον Δήμο Λαγκαδά, καθώς πλέον το δίκτυο Φ.Α. θα βρίσκεται σε κάθε γειτονιά του Δήμου, και όλο και περισσότεροι κάτοικοι σκέφτονται να τοποθετήσουν ή έχουν ήδη δρομολογήσει τις απαραίτητες διεργασίες για να τοποθετήσουν μια ατομική μονάδα Φ.Α. στην οικία τους.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η χρήση Φ.Α. για θέρμανση οικίας ή ακόμα και για μαγείρεμα είναι απολύτως Ασφαλή, η ενημέρωση όλων των υφιστάμενων καταναλωτών καθώς και των μελλοντικών, προϋποθέτει για την σωστή χρήση μιας σύγχρονης, επαγγελματικής και πάνω από όλα ασφαλής εγκατάστασης είτε εντός είτε εκτός της οικίας. Η Ασφαλής Χρήση του Φυσικού Αερίου είναι ευθύνη όλων μας και τα οφέλη της χρήσης Φ.Α. είναι πολλά. Τα κυριότερα είναι ότι ως καύσιμο είναι οικολογικό, εύχρηστο, πρακτικό και παρέχει μεγάλη διάρκεια ζωής στις συσκευές χρήσης. Οι νέοι καταναλωτές είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για την επιλογή αδειοδοτημένου Εγκαταστάτη για την κατασκευή της εσωτερικής εγκατάστασης, καθώς και για την επιλογή Προμηθευτή όσον αφορά στην Σύμβαση Προμήθειας Φ.Α.. Επιπλέον, οι καταναλωτές πρέπει να προβαίνουν στην ετήσια τακτική συντήρηση για να διασφαλίζουν την καλή λειτουργία της εγκατάστασης.

 

Μέλη μας είναι όλοι οι Αδειούχοι Εγκαταστάτες Φ.Α. του νομού, οι πολίτες είναι σε θέση να επωφεληθούν τη χρήση του Φ.Α., χάρη στους άρτια συνεργάσιμους & πλήρως καταρτισμένους συναδέλφους μας.

Οι εργασίες για την εγκατάσταση μιας μονάδας Φ.Α. στην οικία αποτελούνται από τα παρακάτω μέρη :

 

1. Εγκατάσταση σωληνώσεων εισαγωγής & επιστροφής του νερού θέρμανσης των θερμαντικών σωμάτων οι οποίοι αποτελούν το δίκτυο θέρμανσης, και σύνδεση της μονάδας Φ.Α. είτε με το υπάρχον δίκτυο θέρμανσης των θερμαντικών σωμάτων είτε κατασκευή νέου δικτύου.

2. Εγκατάσταση σωληνώσεων ζεστού & κρύου νερού χρήσης, σύνδεση της μονάδας Φ.Α. με το υπάρχον δίκτυο της οικίας για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

3. Εγκατάσταση σωληνώσεων τροφοδοσίας της μονάδας με Φ.Α. και σύνδεση αυτής με τον μετρητή αερίου της Ε.Δ.Α. ΘΕΣΣ..

 


Δελτίο Τύπου για τις φωτιές της Αττικής

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

                                                                                                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας,παρακολουθεί τις εξελίξεις, έχει επίγνωση της δύσκολης συγκηρίας για την κοινωνία και τη Χώρα μας.

Εκφράζουμε την απέραντη θλίψη μας και σεβασμό στην μνήμη των συνανθρώπων που απώλεσαν το μέγιστο αγαθό την ανθρώπινη ζωή τους, καθώς εκφράζουμε επίσης αμέριστο κουράγιο και συμπαράσταση προς τους συγγενείς και τους οικείους τους και σε όλους τους τραμαυτίες και πληγέντες συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τον πρωτοφανή πύρινο όλεθρο που έπληξε την Αττική και βύθισε σε θλίψη και πένθος την Πατρίδας μας.

Θερμά συγχαρητήρια θα θέλαμε να εκφράσουμε για την τιτάνια προσπάθεια σε μια άνιση μάχη που έδωσαν οι άνθρωποι του Πυροσβεστικού Σώματος, των Σωμάτων Ασφαλείας και όλων των Εθελοντικών Οργανώσεων οι οποίοι μέριμνησαν με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής να βοηθήσουν όσους περισσότερους συνανθρώπους μας μπορούσαν εκείνες τις δύσκολες ώρες καθώς και τις επόμενες που ακολουθούν. Δηλώνουμε παρών σαν Σύνδεσμος σε οτιδήποτε μας ζητηθεί και οπουδήποτε κληθούμε και μπορούμε να βοηθησουμε.

Το Πένθος είναι Εθνικό, δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς, δεν υπάρχουν λέξεις να εκφραστεί ο πόνος!!

 


 

Διοργάνωση Σεμιναρίων της εταιρείας EliteΤherm Βερβερίδης Α. & ΣΙΑ Ο.Ε. με τον σύνδεσμο.

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος μας και η εταιρεία EliteΤherm Βερβερίδης Α. & ΣΙΑ Ο.Ε., σε συνεργασία από κοινού διοργάνωσαν διαδοχικά δύο σεμινάρια ένα τη Δευτέρα 18 και ένα την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, τα σεμινάρια έλαβαν χώρα στην έδρα της εταιρίας EliteΤherm με θέμα των σεμιναρίων ήταν «Προϊόντα προστασίας και καθαρισμού δικτύου θέρμανσης & Ζ.Ν.Χ. με την χρήση αντλίας & κατάλληλων μαγνητικών φίλτρων».

Αρκετοί συνάδελφοι και μέλη του συνδέσμου μας συμμετείχαν και ενημερώθηκαν σχετικά με τα προϊόντα της εταιρίας για την προστασία και τον καθαρισμό των δικτύων με χρήση αντλίας και μαγνητικών φίλτρων καθώς επίσης ενημερώθηκαν και για διάφορες τεχνικές χρήσιμες στον τομέα των εγκαταστάσεων θέρμανσης.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου αναπτύχθηκε μια εποικοδομητικοί συζήτηση μέσα στην οποία εκφράστηκαν εμπειρίες και γνώσεις οι οποίες ήταν αρκετά χρήσιμες για όλους. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνεργαστήκαν για την διοργάνωση των σεμιναρίων καθώς και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτά.


Συνάντηση & Ενημέρωση μελών Δ.Σ. με αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών & Υπηρεσιών Δόμησης Δήμου Λαγκαδά.

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Το νέο Δ.Σ. αναλαμβάνοντας την διοίκηση του συνδέσμου μας για μέσα στα θέματα τα οποία έχει προγραμματίσει να εφαρμόσει είναι και ο στόχος να πραγματοποιηθεί σωστοί και έγκυροι ενημέρωση θεσμικών φορέων και τοπικών αυτοδιοικήσεων για τα δικαιώματα τις ειδικότητας μας, καθώς και για τα πλαίσια εφαρμογή πριν – στην διάρκεια – και κατά την ολοκλήρωση του έργου, ενημέρωση για τα νομοθετικά πλαίσια και έγγραφα τα οποία ορίζουν την ειδικότητα μας Άδεια Αρχιτεχνίτη Υδραυλικού για υδραυλικές εργασίες ή Εργοδηγού Υδραυλικού για καύσιμα αέρια τις οποίες θα πρέπει να έχουν οι συνάδελφοι πριν την έναρξη του έργου και τα απαραίτητα έγραφα τα οποία θα παραδώσουν με την ολοκλήρωση του έργου όπως έκδοση Τιμολόγιων, υπογραφή Υπεύθυνη Δήλωση Καλής Εκτέλεσης Εργασιών και ασφάλιση κατά την διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση του έργου με Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.

            Στα πλαίσια υλοποίησης του παραπάνω στόχου την Τρίτη 12 Ιουνίου &ώρα 19:30 επιτροπή που ορίστηκε & συγκροτήθηκε αποτελούμενη από μέλη του Δ.Σ., των πρόεδρο Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος και συναδέλφους τις ευρύτερης περιοχής, συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Τεχν. Υπηρεσιών & Υπηρ. Δόμησης Δήμου Λαγκαδά κυρ. Τζιαμπάζη Θεόδωρο Πολ. Μηχανικό στο επάγγελμα, ο οποίος μας δέχθηκε σε πολύ θερμό κλίμα και πραγματοποιήσαμε μια ενδιαφέρουσα & εποικοδομητική συζήτηση εφ όλης της ύλης, στην οποία εκφράστηκαν πολλές απόψεις καθώς προτάθηκαν και ιδέες για επερχόμενες συνεργασίες καλύτερης ενημέρωσης των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου αλλά και κατοίκων του. Συγκριμένα ενημερώσαμε ότι η Υπεύθυνη Δήλωση Καλής Εκτέλεσης μπορεί να παίξει ουσιαστικό ρόλο σε νέες & υφιστάμενες συνδέσεις ύδρευσης & αποχετεύσεις και άλλα πολλά, καθώς σχεδιάσαμε την υλοποίηση μιας ενημέρωσης των κατοίκων σε αίθουσα του Δήμου για το Φυσικό Αέριο ενόψει επέκτασης του δικτύου στον Δήμο, η ενημέρωση θα υλοποιηθεί σύντομα.    

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Δήμου και συγκεκριμένα των Αντιδήμαρχο κυρ. Τζιαμπάζη Θεόδωρο για την αποδοχή της πρόσκλησης και την άμεση ανταπόκριση για συνάντηση, ο σύνδεσμος μας θα σταθεί αρωγός στη προσπάθεια & προώθηση λύσεων σε ενδεχόμενα προβλήματα που τυχόν προκύψουν καθώς επίσης θα συνεχίσει να σχεδιάζει δράσεις και να παίρνει πρωτοβουλίες με σκοπό την ενημέρωση όχι μόνο των μελών μας σε όλα τα επίπεδα εκπαιδευτικά – συνδικαλιστικά – νομοθετικά και άλλα, καθώς και στην σωστή ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού, των θεσμικών φορέων και των τοπικών αυτοδιοικήσεων για το επάγγελμα μας.

Πιστεύουμε προς το καλύτερο, και όλοι μαζί μπορούμε να το καταφέρουμε!


Συγκρότηση Νέου Διοικητικού Συμβουλίου Συνδέσμου Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών ν. Θεσσαλονίκης

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Μετά τις αρχαιρεσίες την Κυριακή 06 & Δευτέρα 07 Μαϊου 2018, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών ν. Θεσσαλονίκης, συγκροτήθηκε σε σώμα μετά την απόφαση της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14 Μαϊου 2018 και ώρα 18:00 και έχει ως εξής :

Πρόεδρος                                                      : Τσαπαδάς Φώτιος του Μάλαμα.

Α’ Αντιπρόεδρος                                          : Καραπινίδης Ιωάννης του Φιλάρετου.

Β’ Αντιπρόεδρος                                          : Κομνιανίδης Παναγιώτης του Μιχαήλ.

Γενικός Γραμματέας                                     : Καράμπελας Παναγιώτης του Ευαγγέλου.

Ταμιάς                                                            : Κωνσταντινίδης Ηλίας του Κωνσταντίνου.

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων                 : Πανοδήμος Δημήτριος του Ελευθέριου.

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας           : Σαββίδης Γεώργιος του Ελευθέριου.

Μέλος                                                            : Βαργιάμης Δημήτριος του Χριστόφορου.

Μέλος                                                            : Ηλιάδης Δημήτριος του Αντωνίου.

             Το νέο διοικητικό συμβούλιο αναλαμβάνοντας την διοίκηση του συνδέσμου μας για την επόμενη τριετία θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στη προσπάθεια διεκδίκησης και προώθησης λύσεων στα έντονα προβλήματα που εντιμετοπίζουν στο σύνολο τους οι συνάδελφοι μέλη του συνδέσμου μας καθώς και ο κλάδος γενικότερα, θα συνεχίσει να σχεδιάζει δράσεις και να παίρνει πρωτοβουλίες με σκοπό την ενημέρωση των μελών μας σε όλα τα επίπεδα εκπαιδευτικά – συνδικαλιστικά – νομοθετικά και άλλα.

Πιστεύουμε προς το καλύτερο, και όλοι μαζί μπορούμε να το καταφέρουμε! 


Αποτελέσματα Εκλογών Συνδέσμου Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών ν. Θεσσαλονίκης 06-07/05/2018

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Την Κυριακή 06 και την Δευτέρα 07 Μαϊου 2018, πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών ν. Θεσσαλονίκης, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην κύρια Ομοσπονδία ‘’Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης – Ο.Β.Σ.Θ.’’ καθώς και στην δευτερεύουσα Ομοσπονδία ‘’ Ομοσπονδία Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος - Ο.Β.Υ.Ε.’’.

Από τις συγκεκριμένες εκλογές ο Σύνδεσμος βγήκε ακόμα ποιο δυνατός παρότι βρισκόμαστε σε εποχή κρίσης με αρκετά προβλήματα τα οποία ταλανίζουν τους συναδέλφους οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις εκλογές με την ψήφο τους, καθώς στις συγκεκριμένες εκλογές υπήρξε αύξηση στο ποσοστό των συναδέλφων οι οποίοι ψήφισαν στις παρούσες εκλογές, σύμφωνα με των αριθμώ μελών σε σύγκριση με παλαιότερα αποτελέσματα.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής :

Στις εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο συμμετείχαν δύο συνδιασμοί με τους παρακάτω υποψήφιους :

Α) Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Υδραυλικών, με 20 υποψηφίους για το Διοικητικό Συμβούλιο :

1. ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

11. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

2. ΓΙΟΥΧΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

12. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

3. ΓΚΑΪΤΣΙΔΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

13. ΜΠΑΛΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

4. ΓΟΓΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

14. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

5. ΕΥΤΑΞΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

15. ΠΑΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

6. ΗΛΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

16. ΠΑΝΟΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

7. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

17. ΠΑΡΟΥΣΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

8. ΚΑΡΑΠΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

18. ΠΡΩΪΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

9. ΚΛΕΟΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

19. ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

10. ΚΟΜΝΙΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

20. ΤΣΑΠΑΔΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

 

Και για την Ελεγκτική Επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου, με 6 υποψηφίους : 

1. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

2. ΘΕΜΕΛΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

5. ΜΕΡΛΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

3. ΚΑΛΙΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

6. ΤΣΙΑΡΔΑΚΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

           Β) Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Υδραυλικών Θεσσαλονίκης, με 1 υποψηφίο :

1. ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

 

Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα έχουν ως εξής :

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου :

Συνδυασμός

Ποσοστό

Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Υδραυλικών.

95,50%

Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Υδραυλικών Θεσσαλονίκης.

4,00 %

* Λευκά Ψηφοδέλτια βρέθηκαν : 0,50%.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο κατά σειρά ψήφων εκλέγονται οι κάτωθι 9 πρώτοι υποψήφιοι από τον συνδυασμό ‘’Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Υδραυλικών’’, ενώ οι υπόλοιποι με τη σειρά που αναφέρονται, ανακηρύσσονται ως αναπληρωματικοί υποψήφιοι :

1. ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

9. ΠΑΝΟΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

10. ΚΛΕΟΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

3. ΤΣΑΠΑΔΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

11. ΓΚΑΪΤΣΙΔΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

4. ΚΑΡΑΠΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

12. ΓΟΓΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

5. ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

13. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

6. ΚΟΜΝΙΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

14 ΓΙΟΥΧΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

7. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

15. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

8. ΗΛΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

 

Για την Ελεγκτική Επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου κατά σειρά ψήφων εκλέγονται οι κάτωθι 3 πρώτοι υποψήφιοι από τον συνδυασμό ‘’Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Υδραυλικών’’, ενώ οι υπόλοιποι με τη σειρά που αναφέρονται, ανακηρύσσονται ως αναπληρωματικοί υποψήφιοι :

1. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

2. ΚΑΛΙΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

4. ΜΕΡΛΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

 

Στις εκλογές για την Κύρια Ομοσπονδία ‘’Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης – Ο.Β.Σ.Θ.’’ συμμετείχαν δύο συνδιασμοί με τους παρακάτω υποψήφιους :

Α) Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Υδραυλικών, με 34 υποψηφίους :

 1. 1.        ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

18. ΚΟΥΣΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

 1. 2.        ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

19. ΚΥΡΙΤΣΗ ΧΡΗΣΤΟΣ

 1. 3.        ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

20. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 1. 4.        ΓΙΟΥΧΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

21. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

 1. 5.        ΓΚΑΪΤΣΙΔΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

22. ΜΕΡΛΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

 1. 6.        ΓΟΓΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

23. ΜΠΑΛΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 1. 7.        ΔΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

24. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 1. 8.        ΕΥΤΑΞΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

25. ΠΑΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 1. 9.        ΗΛΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

26. ΠΑΝΟΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 1. 10.    ΘΕΜΕΛΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

27. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 1. 11.    ΚΑΛΙΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

28. ΠΑΡΛΑΚΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

 1. 12.    ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

29. ΠΑΡΟΥΣΟΥΔΗΣ ΚΩΝΑΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 1. 13.    ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

30. ΠΡΩΪΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 1. 14.    ΚΑΡΑΠΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

31. ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 1. 15.    ΚΛΕΟΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

32. ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

 1. 16.    ΚΟΜΝΙΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

33. ΤΣΑΠΑΔΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

 1. 17.    ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

34. ΤΣΙΑΡΔΑΚΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

          Β) Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Υδραυλικών Θεσσαλονίκης, με 1 υποψηφίο :

1. ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

 

Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα έχουν ως εξής :

Για την Κύρια Ομοσπονδία ‘’Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης – Ο.Β.Σ.Θ.’’ :

Συνδυασμός

Ποσοστό

Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Υδραυλικών.

94,50%

Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Υδραυλικών Θεσσαλονίκης.

5,50 %

 

Για την Κύρια Ομοσπονδία ‘’Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης – Ο.Β.Σ.Θ.’’ κατά σειρά ψήφων εκλέγονται οι κάτωθι 10 πρώτοι υποψήφιοι από τον συνδυασμό ‘’Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Υδραυλικών’’, ενώ οι υπόλοιποι με τη σειρά που αναφέρονται, ανακηρύσσονται ως αναπληρωματικοί υποψήφιοι :

1. ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

9. ΚΟΥΣΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

2. ΤΣΑΠΑΔΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

10. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

11. ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4. ΚΑΡΑΠΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

12. ΜΕΡΛΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

5. ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

13. ΓΟΓΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

6. ΘΕΜΕΛΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

14. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

7. ΤΣΙΑΡΔΑΚΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

15. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

8. ΓΚΑΪΤΣΙΔΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

 

 

 Στις εκλογές για την Δευτερεύουσα Ομοσπονδία ‘’Ομοσπονδία Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος – Ο.Β.Υ.Ε.’’ συμμετείχαν δύο συνδιασμοί με τους παρακάτω υποψήφιους :

Α) Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Υδραυλικών, με 34 υποψηφίους :

 1. 18.    ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

18. ΚΟΥΣΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

 1. 19.    ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

19. ΚΥΡΙΤΣΗ ΧΡΗΣΤΟΣ

 1. 20.    ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

20. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 1. 21.    ΓΙΟΥΧΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

21. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

 1. 22.    ΓΚΑΪΤΣΙΔΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

22. ΜΕΡΛΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

 1. 23.    ΓΟΓΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

23. ΜΠΑΛΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 1. 24.    ΔΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

24. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 1. 25.    ΕΥΤΑΞΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

25. ΠΑΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 1. 26.    ΗΛΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

26. ΠΑΝΟΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 1. 27.    ΘΕΜΕΛΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

27. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 1. 28.    ΚΑΛΙΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

28. ΠΑΡΛΑΚΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

 1. 29.    ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

29. ΠΑΡΟΥΣΟΥΔΗΣ ΚΩΝΑΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 1. 30.    ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

30. ΠΡΩΪΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 1. 31.    ΚΑΡΑΠΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

31. ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 1. 32.    ΚΛΕΟΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

32. ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

 1. 33.    ΚΟΜΝΙΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

33. ΤΣΑΠΑΔΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

 1. 34.    ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

34. ΤΣΙΑΡΔΑΚΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

          Β) Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Υδραυλικών Θεσσαλονίκης, με 1 υποψηφίο :

1. ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

 

Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα έχουν ως εξής :

Για την Δευτερεύουσα Ομοσπονδία ‘’Ομοσπονδία Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος – Ο.Β.Υ.Ε.’’ :

Συνδυασμός

Ποσοστό

Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Υδραυλικών.

94,50%

Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Υδραυλικών Θεσσαλονίκης.

4,50 %

* Λευκά Ψηφοδέλτια βρέθηκαν : 1,00%.

 

Για την Δευτερεύουσα Ομοσπονδία ‘’Ομοσπονδία Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος – Ο.Β.Υ.Ε.’’ κατά σειρά ψήφων εκλέγονται οι κάτωθι 10 πρώτοι υποψήφιοι από τον συνδυασμό ‘’Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Υδραυλικών’’, ενώ οι υπόλοιποι υποψήφιοι με τη σειρά που αναφέρονται, ανακηρύσσονται ως αναπληρωματικοί :

1. ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

9. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

2. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

10. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3. ΤΣΑΠΑΔΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

11. ΓΙΟΥΧΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

4. ΚΑΡΑΠΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

12. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

5. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

13. ΚΛΕΟΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

6. ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

14. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

7. ΔΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

15. ΠΑΝΟΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

8. ΚΟΜΝΙΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

 

 Για τον Σύνδεσμο.

 


Δελτίο Τύπου για τον αιφνίδιο θάνατο του Προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Παπαδόπουλο Παναγιώτη

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Εάν η απώλεια είναι συνάρτηση της προσφοράς, τότε το κενό που αφήνει ο αναπάντεχος θάνατος του Παναγιώτη Παπαδόπουλου Προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης είναι τεράστιο, και προκαλεί βαθιά θλίψη στον επιμελητηριακό και επιχειρηματικό κόσμο της πόλης μας, της Χώρας μας αλλά καθώς επίσης και σε όλους όσους είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του και να τον γνωρίσουν καλύτερα.
Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος υπήρξε ένας άνθρωπος, ο οποίος συνέδεσε με αριστοτεχνικό τρόπο την προσωπική του διαδρομή με τα γεγονότα της εποχής καθώς υπήρξε σωστός οικογενειάρχης, επιτυχημένος επιχειρηματίας, ένας δραστήριος και οξυδερκής άνθρωπος, αγαπητός σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα.
Εργαζόμενος πάντα για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου, υπηρέτησε τον κλάδο του από τις θέσεις του συμβούλου, μετέπειτα του προέδρου του Β.Ε.Θ., αλλά και του Αντιπροέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Θέσεις που κατείχε επί σειρά ετών και υπηρέτησε αρχές και αξίες και όχι αξιώματα, δεν ήταν εύκολα καθήκοντα αλλά γνώρισε μεγάλη αποδοχή έχοντας κερδίσει την αμέριστη υποστήριξη του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλονίκης, Αποτελεί, συνακόλουθα, μια από τις σπάνιες περιπτώσεις, που κατόρθωσε να συνδυάσει με μεγάλη επιτυχία την άσκηση των πολλαπλών ρόλων του.
Τα λόγια μοιάζουν φτωχά και ανήμπορα να περιγράψουν το ανάστημα και τις διαστάσεις της προσωπικότητας και της προσφοράς, με όλες αυτές τις σκέψεις το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας αποχαιρετούμε τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο, και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του. Επίσης, αποφασίστηκε, αντί στεφάνου, ο Σύνδεσμος μας να ενισχύσει με χρηματικό ποσό το ίδρυμα «Χαμόγελο του Παιδιού» σεβόμενο την επιθυμία της οικογενείας του εκλιπόντος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!


 

Δελτίο Τύπου για το Πολυτεχνείο

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ

Στις 17 Νοεμβρίου του 1973, συσπειρώθηκαν οι φοιτητές, οι μαθητές, οι πολίτες και κυρίως οι σπουδαστές της Νομικής Αθηνών και εναντιώθηκαν στο δικτατορικό καθεστώς. Το αποτέλεσμα ήταν να εμπνεύσουν και άλλους συμπολίτες και να καταφέρουν να γράψουν το νεότερο κομμάτι της ελληνικής ιστορίας.

Από τότε έχουν περάσει 44 ολόκληρα χρόνια. Μέσα σε αυτό το διάστημα, αποπειράθηκαν να γίνουν πολλές αλλαγές στον ελληνικό λαό ωστόσο, το σημερινό αποτέλεσμα είναι το σύνθημα «ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» να θεωρείται πιο επίκαιρο από ποτέ.

Τα τελευταία χρόνια, τα χρόνια της ελληνικής οικονομικής κρίσης όπως έχουν ονομαστεί, έχουν φέρει τον ελληνικό λαό σε δυσχερείς και απελπιστικές καταστάσεις. Τέτοιες καταστάσεις όμως, είναι αυτές που πρέπει να μας υπενθυμίζουν πως όλα μπορούν να αλλάξουν αν όλοι αρχίσουμε να πιστεύουμε και να συνεργαστούμε.

Μέσω της συνεργασίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης ο κόσμος μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Ελπίζουμε, σαν Σύνδεσμος, να μπορέσουμε όλοι να αλληλοβοηθηθούμε και να καταφέρουμε να γράψουμε, ως λαός, για ακόμη μία φορά ιστορία.

Ευχόμαστε να μη ξεχάσουμε ποτέ τους αγώνες των προγόνων μας. Να μη σταματήσουμε ποτέ να αγωνιζόμαστε για τους απογόνους μας. Κι ελπίζουμε σε ένα αύριο όπου το σύνθημα «ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» θα είναι κομμάτι της ιστορίας και να πάψει να είναι αίτημα.


 

Παρουσίαση «Καινοτόμες Εφαρμογές Υδραυλικών Εγκαταστάσεων»

Για το Δελτίο Τύπου της παρουσίασης η οποία πραγματοποιήθηκε στις 12/06/2017 πιέστε εδώ.


ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 11/06/2017

Για το Δελτίο Τύπου της Αιμοδοσίας η οποία πραγματοποιήθηκε στις 11/06/2017 πιέστε εδώ.

Για περισσότερες φωτογραφίες από την Αιμοδοσίας η οποία πραγματοποιήθηκε στις 11/06/2017 πιέστε πάνω στην παρακάτω φωτογραφία.

Σήμα Αιμοδοσίας 11.06.2017


Επίσκεψη στης Εγκαταστάσεις της Εταιρίας InterPlast Α.Ε. 19/11/2016

Για το Δελτίο Τύπου της Επίσκεψης η οποία πραγματοποιήθηκε στις 19/11/2016 πιέστε εδώ.

Για περισσότερες φωτογραφίες από την Επίσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στις 19/11/2016 πιέστε πάνω στην παρακάτω φωτογραφία.


ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 20/11/2016

Για το Δελτίο Τύπου της Αιμοδοσίας η οποία πραγματοποιήθηκε στις 20/11/2016 πιέστε εδώ.

Για περισσότερες φωτογραφίες από την Αιμοδοσίας η οποία πραγματοποιήθηκε στις 20/11/2016 πιέστε πάνω στην παρακάτω φωτογραφία.

Αιμοδοσία 29/05/2016

 


ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ Ν. θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & Ν. ΣΕΡΡΏΝ

Για το Δελτίο Τύπου της Αδελφοποίησης των Συνδέσμων Υδραυλικών Ν. Θεσσαλονίκης & Ν. Σερρών πιέστε εδώ.

Για περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση της Αδελφοποίησης των Συνδέσμων Υδραυλικών Ν. Θεσσαλονίκης & Ν. Σερρών πιέστε πάνω στην παρακάτω φωτογραφία.

Αδελφοποίηση Συνδέσμων Υδραυλικών Ν. Θεσσαλονίκης & Ν. Σερρών


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ AQUA THERM 11-14/02/2016

 Για το Δελτίο Τύπου της Συμμετοχής στην Έκθεση «AQUA THERM 2016» πιέστε εδώ.

Για περισσότερες φωτογραφίες της Συμμετοχής στην Έκθεση «AQUA THERM 2016» πιέστε πάνω στην παρακάτω φωτογραφία.

Συμμετοχή Σ.Ε.Υ.Θ. στην Έκθεση Aqua Therm 11-14/02/2016
 

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 04/02/2016.
 
Συμμετοχή του Συνδέσμου Υδραυλικών στις Κινητοποιήσεις στις 04/02/2016     
  Πολύ μεγάλη ήταν η ανταπόκριση και η συμμετοχή των συναδέλφων - υδραυλικών του Συνδέσμου μας στις κινητοποιήσεις της 04/02/2016, που είχε εξαγγείλει η Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. για κλείσιμο των καταστημάτων - επιχειρήσεων.
  Οι συνάδελφοι με τα επαγγελματικά τους αυτοκίνητα, πολλοί με δίκυκλα και πολλοί πεζοί έδωσαν δυναμικά το παρόν στην κινητοποίηση, εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή τους στο προς ψήφιση ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
  Οι συνάδελφοι απαιτούν ένα δίκαιο και βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα που θα τους επιτρέπει να ασκούν το επάγγελμά τους.
Απαιτούμε οι πολιτικές που εφαρμόζονται να μας επιτρέπουν να επιβιώνουμε και να ζήσουμε.