ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Διοικητικό Συμβούλιο 22/04/2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών του Νομού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 26 Απριλίου διοικητικό συμβούλιο στο γραφείο… περισσότερα


ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 26/03/2018

Ο Σ.Ε.Υ.Θ. σας προσκαλεί στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 20/05/2018 από τις 09:00-12:00 στα εξωτερικά Ιατρεία του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. περισσότερα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 30/08/2017

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ περισσότερα


Δείτε όλα τα Νέα

Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Γνωμοδοτικό - Βράβευση Μαθητών - Κοπή Πίτας 2019

 Για να δείτε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Υδραυλικών νομού Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 στην Αίθουσα εκδηλώσεων Παναγιώτης Παπαδόπουλος του Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Θεσσαλονίκης, την εκδήλωση του γνωμοδοτικού με θέμα «Ανανέωση – Έκδοση Επαγγελματικής Αδείας & Αντιμετώπιση Αδήλωτης Επαγγελματικής Δραστηριότητας», στην οποία οι συνάδελφοι ενημερώθηκαν για την ισχύουσα νομοθεσία Αδειοδότησης και την αδήλωτη επαγγελματική δραστηριότητα. Μετά το πέρας της ενημέρωσης απαντήθηκαν αρκετές ερωτήσεις συναδέλφων στα παραπάνω θέματα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον μέγα χορηγό της εκδήλωσης, την εταιρία Παρασκευάς Σωτ. Πέτρος.

Στην συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των μαθητριών Καραγιάννη Μαρία και Δούκα Σωτηρία, παιδιά συναδέλφων οι οποίες αρίστευσαν κατά την σχολική περίοδο. Τα δώρα για τις βραβεύσεις ήταν μια ευγενική προσφορά των εταιριών Wilo Hellas Α.Β.Ε.Ε. στην πρώτη μαθήτρια ,και Δημάκης Α.Ε. στην δεύτερη μαθήτρια, οι οποίες μας τιμούν και βραβεύουν τα τελευταία χρόνια τους αριστούχους μαθητές και τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του συνδέσμου στην οποία ο τυχερός του φλουριού συνάδελφος κυρ. Ηλίας Κωνσταντινίδης κέρδισε ένα πλούσιο δώρο, προσφορά της εταιρείας ThermoGroup Α.Β.Ε.Ε. την οποία επίσης ευχαριστούμε για την ευγενική της προσφορά.

Για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, ο Σύνδεσμος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις ανωτέρω εταιρίες που βοήθησαν, κάθε μία ξεχωριστά, χάρη στις οποίες πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση του γνωμοδοτικού, βράβευση των αριστούχων μαθητών και κοπή της βασιλόπιτας για το έτος 2019.

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 Για να δείτε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση σε κλίμα συνεργασίας μεταξύ του Γενικού Διευθυντή της Ε.Δ.Α. ΘΕΣΣ Κου. Μπακούρα Λεωνίδα, του Διευθυντή Ανάπτυξης & Νέων Συνδέσεων Κου. Στεργιόπουλου Μιχαήλ, στα γραφεία της Ε.Δ.Α. ΘΕΣΣ από τη μεριά του Συνδέσμου παρευρέθηκε ο Πρόεδρος, ο Γενικός Γραμματέας και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας.

Στη συνάντηση συζητήθηκε και αποφασίστηκε η κοινή πλεύση σε ζητήματα που αφορούν τις νέες συνδέσεις Φυσικού Αερίου καθώς και στους επανελέγχους των υπαρχόντων συνδέσεων.

Δεν μας χωρίζει κάτι, αντιθέτως μας ενώνουν πάρα πολλά λαμβάνοντας υπόψη πρωτίστως την ασφάλεια των καταναλωτών, η οποία αποτελεί την χρυσή τομή στην επίλυση κοινών ζητημάτων.Δελτίο Τύπου Ασφαλής Χρήση Φ.Α..

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας, καλωσορίζει επίσημα την άφιξη του Φυσικού Αερίου στον Δήμο Λαγκαδά, καθώς πλέον το δίκτυο Φ.Α. θα βρίσκεται σε κάθε γειτονιά του Δήμου, και όλο και περισσότεροι κάτοικοι σκέφτονται να τοποθετήσουν ή έχουν ήδη δρομολογήσει τις απαραίτητες διεργασίες για να τοποθετήσουν μια ατομική μονάδα Φ.Α. στην οικία τους.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η χρήση Φ.Α. για θέρμανση οικίας ή ακόμα και για μαγείρεμα είναι απολύτως Ασφαλή, η ενημέρωση όλων των υφιστάμενων καταναλωτών καθώς και των μελλοντικών, προϋποθέτει για την σωστή χρήση μιας σύγχρονης, επαγγελματικής και πάνω από όλα ασφαλής εγκατάστασης είτε εντός είτε εκτός της οικίας. Η Ασφαλής Χρήση του Φυσικού Αερίου είναι ευθύνη όλων μας και τα οφέλη της χρήσης Φ.Α. είναι πολλά. Τα κυριότερα είναι ότι ως καύσιμο είναι οικολογικό, εύχρηστο, πρακτικό και παρέχει μεγάλη διάρκεια ζωής στις συσκευές χρήσης. Οι νέοι καταναλωτές είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για την επιλογή αδειοδοτημένου Εγκαταστάτη για την κατασκευή της εσωτερικής εγκατάστασης, καθώς και για την επιλογή Προμηθευτή όσον αφορά στην Σύμβαση Προμήθειας Φ.Α.. Επιπλέον, οι καταναλωτές πρέπει να προβαίνουν στην ετήσια τακτική συντήρηση για να διασφαλίζουν την καλή λειτουργία της εγκατάστασης.

 

Μέλη μας είναι όλοι οι Αδειούχοι Εγκαταστάτες Φ.Α. του νομού, οι πολίτες είναι σε θέση να επωφεληθούν τη χρήση του Φ.Α., χάρη στους άρτια συνεργάσιμους & πλήρως καταρτισμένους συναδέλφους μας.

Οι εργασίες για την εγκατάσταση μιας μονάδας Φ.Α. στην οικία αποτελούνται από τα παρακάτω μέρη :

 

1. Εγκατάσταση σωληνώσεων εισαγωγής & επιστροφής του νερού θέρμανσης των θερμαντικών σωμάτων οι οποίοι αποτελούν το δίκτυο θέρμανσης, και σύνδεση της μονάδας Φ.Α. είτε με το υπάρχον δίκτυο θέρμανσης των θερμαντικών σωμάτων είτε κατασκευή νέου δικτύου.

2. Εγκατάσταση σωληνώσεων ζεστού & κρύου νερού χρήσης, σύνδεση της μονάδας Φ.Α. με το υπάρχον δίκτυο της οικίας για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

3. Εγκατάσταση σωληνώσεων τροφοδοσίας της μονάδας με Φ.Α. και σύνδεση αυτής με τον μετρητή αερίου της Ε.Δ.Α. ΘΕΣΣ..

 


Δελτίο Τύπου για τις φωτιές της Αττικής

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

                                                                                                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας,παρακολουθεί τις εξελίξεις, έχει επίγνωση της δύσκολης συγκηρίας για την κοινωνία και τη Χώρα μας.

Εκφράζουμε την απέραντη θλίψη μας και σεβασμό στην μνήμη των συνανθρώπων που απώλεσαν το μέγιστο αγαθό την ανθρώπινη ζωή τους, καθώς εκφράζουμε επίσης αμέριστο κουράγιο και συμπαράσταση προς τους συγγενείς και τους οικείους τους και σε όλους τους τραμαυτίες και πληγέντες συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τον πρωτοφανή πύρινο όλεθρο που έπληξε την Αττική και βύθισε σε θλίψη και πένθος την Πατρίδας μας.

Θερμά συγχαρητήρια θα θέλαμε να εκφράσουμε για την τιτάνια προσπάθεια σε μια άνιση μάχη που έδωσαν οι άνθρωποι του Πυροσβεστικού Σώματος, των Σωμάτων Ασφαλείας και όλων των Εθελοντικών Οργανώσεων οι οποίοι μέριμνησαν με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής να βοηθήσουν όσους περισσότερους συνανθρώπους μας μπορούσαν εκείνες τις δύσκολες ώρες καθώς και τις επόμενες που ακολουθούν. Δηλώνουμε παρών σαν Σύνδεσμος σε οτιδήποτε μας ζητηθεί και οπουδήποτε κληθούμε και μπορούμε να βοηθησουμε.

Το Πένθος είναι Εθνικό, δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς, δεν υπάρχουν λέξεις να εκφραστεί ο πόνος!!

 


 

Διοργάνωση Σεμιναρίων της εταιρείας EliteΤherm Βερβερίδης Α. & ΣΙΑ Ο.Ε. με τον σύνδεσμο.

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος μας και η εταιρεία EliteΤherm Βερβερίδης Α. & ΣΙΑ Ο.Ε., σε συνεργασία από κοινού διοργάνωσαν διαδοχικά δύο σεμινάρια ένα τη Δευτέρα 18 και ένα την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, τα σεμινάρια έλαβαν χώρα στην έδρα της εταιρίας EliteΤherm με θέμα των σεμιναρίων ήταν «Προϊόντα προστασίας και καθαρισμού δικτύου θέρμανσης & Ζ.Ν.Χ. με την χρήση αντλίας & κατάλληλων μαγνητικών φίλτρων».

Αρκετοί συνάδελφοι και μέλη του συνδέσμου μας συμμετείχαν και ενημερώθηκαν σχετικά με τα προϊόντα της εταιρίας για την προστασία και τον καθαρισμό των δικτύων με χρήση αντλίας και μαγνητικών φίλτρων καθώς επίσης ενημερώθηκαν και για διάφορες τεχνικές χρήσιμες στον τομέα των εγκαταστάσεων θέρμανσης.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου αναπτύχθηκε μια εποικοδομητικοί συζήτηση μέσα στην οποία εκφράστηκαν εμπειρίες και γνώσεις οι οποίες ήταν αρκετά χρήσιμες για όλους. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνεργαστήκαν για την διοργάνωση των σεμιναρίων καθώς και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτά.


Συνάντηση & Ενημέρωση μελών Δ.Σ. με αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών & Υπηρεσιών Δόμησης Δήμου Λαγκαδά.

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Το νέο Δ.Σ. αναλαμβάνοντας την διοίκηση του συνδέσμου μας για μέσα στα θέματα τα οποία έχει προγραμματίσει να εφαρμόσει είναι και ο στόχος να πραγματοποιηθεί σωστοί και έγκυροι ενημέρωση θεσμικών φορέων και τοπικών αυτοδιοικήσεων για τα δικαιώματα τις ειδικότητας μας, καθώς και για τα πλαίσια εφαρμογή πριν – στην διάρκεια – και κατά την ολοκλήρωση του έργου, ενημέρωση για τα νομοθετικά πλαίσια και έγγραφα τα οποία ορίζουν την ειδικότητα μας Άδεια Αρχιτεχνίτη Υδραυλικού για υδραυλικές εργασίες ή Εργοδηγού Υδραυλικού για καύσιμα αέρια τις οποίες θα πρέπει να έχουν οι συνάδελφοι πριν την έναρξη του έργου και τα απαραίτητα έγραφα τα οποία θα παραδώσουν με την ολοκλήρωση του έργου όπως έκδοση Τιμολόγιων, υπογραφή Υπεύθυνη Δήλωση Καλής Εκτέλεσης Εργασιών και ασφάλιση κατά την διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση του έργου με Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.

            Στα πλαίσια υλοποίησης του παραπάνω στόχου την Τρίτη 12 Ιουνίου &ώρα 19:30 επιτροπή που ορίστηκε & συγκροτήθηκε αποτελούμενη από μέλη του Δ.Σ., των πρόεδρο Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος και συναδέλφους τις ευρύτερης περιοχής, συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Τεχν. Υπηρεσιών & Υπηρ. Δόμησης Δήμου Λαγκαδά κυρ. Τζιαμπάζη Θεόδωρο Πολ. Μηχανικό στο επάγγελμα, ο οποίος μας δέχθηκε σε πολύ θερμό κλίμα και πραγματοποιήσαμε μια ενδιαφέρουσα & εποικοδομητική συζήτηση εφ όλης της ύλης, στην οποία εκφράστηκαν πολλές απόψεις καθώς προτάθηκαν και ιδέες για επερχόμενες συνεργασίες καλύτερης ενημέρωσης των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου αλλά και κατοίκων του. Συγκριμένα ενημερώσαμε ότι η Υπεύθυνη Δήλωση Καλής Εκτέλεσης μπορεί να παίξει ουσιαστικό ρόλο σε νέες & υφιστάμενες συνδέσεις ύδρευσης & αποχετεύσεις και άλλα πολλά, καθώς σχεδιάσαμε την υλοποίηση μιας ενημέρωσης των κατοίκων σε αίθουσα του Δήμου για το Φυσικό Αέριο ενόψει επέκτασης του δικτύου στον Δήμο, η ενημέρωση θα υλοποιηθεί σύντομα.    

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Δήμου και συγκεκριμένα των Αντιδήμαρχο κυρ. Τζιαμπάζη Θεόδωρο για την αποδοχή της πρόσκλησης και την άμεση ανταπόκριση για συνάντηση, ο σύνδεσμος μας θα σταθεί αρωγός στη προσπάθεια & προώθηση λύσεων σε ενδεχόμενα προβλήματα που τυχόν προκύψουν καθώς επίσης θα συνεχίσει να σχεδιάζει δράσεις και να παίρνει πρωτοβουλίες με σκοπό την ενημέρωση όχι μόνο των μελών μας σε όλα τα επίπεδα εκπαιδευτικά – συνδικαλιστικά – νομοθετικά και άλλα, καθώς και στην σωστή ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού, των θεσμικών φορέων και των τοπικών αυτοδιοικήσεων για το επάγγελμα μας.

Πιστεύουμε προς το καλύτερο, και όλοι μαζί μπορούμε να το καταφέρουμε!


Συγκρότηση Νέου Διοικητικού Συμβουλίου Συνδέσμου Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών ν. Θεσσαλονίκης

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Μετά τις αρχαιρεσίες την Κυριακή 06 & Δευτέρα 07 Μαϊου 2018, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών ν. Θεσσαλονίκης, συγκροτήθηκε σε σώμα μετά την απόφαση της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14 Μαϊου 2018 και ώρα 18:00 και έχει ως εξής :

Πρόεδρος                                                      : Τσαπαδάς Φώτιος του Μάλαμα.

Α’ Αντιπρόεδρος                                          : Καραπινίδης Ιωάννης του Φιλάρετου.

Β’ Αντιπρόεδρος                                          : Κομνιανίδης Παναγιώτης του Μιχαήλ.

Γενικός Γραμματέας                                     : Καράμπελας Παναγιώτης του Ευαγγέλου.

Ταμιάς                                                            : Κωνσταντινίδης Ηλίας του Κωνσταντίνου.

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων                 : Πανοδήμος Δημήτριος του Ελευθέριου.

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας           : Σαββίδης Γεώργιος του Ελευθέριου.

Μέλος                                                            : Βαργιάμης Δημήτριος του Χριστόφορου.

Μέλος                                                            : Ηλιάδης Δημήτριος του Αντωνίου.

             Το νέο διοικητικό συμβούλιο αναλαμβάνοντας την διοίκηση του συνδέσμου μας για την επόμενη τριετία θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στη προσπάθεια διεκδίκησης και προώθησης λύσεων στα έντονα προβλήματα που εντιμετοπίζουν στο σύνολο τους οι συνάδελφοι μέλη του συνδέσμου μας καθώς και ο κλάδος γενικότερα, θα συνεχίσει να σχεδιάζει δράσεις και να παίρνει πρωτοβουλίες με σκοπό την ενημέρωση των μελών μας σε όλα τα επίπεδα εκπαιδευτικά – συνδικαλιστικά – νομοθετικά και άλλα.

Πιστεύουμε προς το καλύτερο, και όλοι μαζί μπορούμε να το καταφέρουμε! 


Αποτελέσματα Εκλογών Συνδέσμου Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών ν. Θεσσαλονίκης 06-07/05/2018

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Την Κυριακή 06 και την Δευτέρα 07 Μαϊου 2018, πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών ν. Θεσσαλονίκης, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην κύρια Ομοσπονδία ‘’Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης – Ο.Β.Σ.Θ.’’ καθώς και στην δευτερεύουσα Ομοσπονδία ‘’ Ομοσπονδία Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος - Ο.Β.Υ.Ε.’’.

Από τις συγκεκριμένες εκλογές ο Σύνδεσμος βγήκε ακόμα ποιο δυνατός παρότι βρισκόμαστε σε εποχή κρίσης με αρκετά προβλήματα τα οποία ταλανίζουν τους συναδέλφους οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις εκλογές με την ψήφο τους, καθώς στις συγκεκριμένες εκλογές υπήρξε αύξηση στο ποσοστό των συναδέλφων οι οποίοι ψήφισαν στις παρούσες εκλογές, σύμφωνα με των αριθμώ μελών σε σύγκριση με παλαιότερα αποτελέσματα.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής :

Στις εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο συμμετείχαν δύο συνδιασμοί με τους παρακάτω υποψήφιους :

Α) Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Υδραυλικών, με 20 υποψηφίους για το Διοικητικό Συμβούλιο :

1. ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

11. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

2. ΓΙΟΥΧΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

12. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

3. ΓΚΑΪΤΣΙΔΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

13. ΜΠΑΛΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

4. ΓΟΓΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

14. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

5. ΕΥΤΑΞΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

15. ΠΑΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

6. ΗΛΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

16. ΠΑΝΟΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

7. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

17. ΠΑΡΟΥΣΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

8. ΚΑΡΑΠΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

18. ΠΡΩΪΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

9. ΚΛΕΟΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

19. ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

10. ΚΟΜΝΙΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

20. ΤΣΑΠΑΔΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

 

Και για την Ελεγκτική Επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου, με 6 υποψηφίους : 

1. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

2. ΘΕΜΕΛΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

5. ΜΕΡΛΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

3. ΚΑΛΙΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

6. ΤΣΙΑΡΔΑΚΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

           Β) Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Υδραυλικών Θεσσαλονίκης, με 1 υποψηφίο :

1. ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

 

Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα έχουν ως εξής :

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου :

Συνδυασμός

Ποσοστό

Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Υδραυλικών.

95,50%

Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Υδραυλικών Θεσσαλονίκης.

4,00 %

* Λευκά Ψηφοδέλτια βρέθηκαν : 0,50%.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο κατά σειρά ψήφων εκλέγονται οι κάτωθι 9 πρώτοι υποψήφιοι από τον συνδυασμό ‘’Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Υδραυλικών’’, ενώ οι υπόλοιποι με τη σειρά που αναφέρονται, ανακηρύσσονται ως αναπληρωματικοί υποψήφιοι :

1. ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

9. ΠΑΝΟΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

10. ΚΛΕΟΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

3. ΤΣΑΠΑΔΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

11. ΓΚΑΪΤΣΙΔΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

4. ΚΑΡΑΠΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

12. ΓΟΓΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

5. ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

13. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

6. ΚΟΜΝΙΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

14 ΓΙΟΥΧΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

7. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

15. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

8. ΗΛΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

 

Για την Ελεγκτική Επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου κατά σειρά ψήφων εκλέγονται οι κάτωθι 3 πρώτοι υποψήφιοι από τον συνδυασμό ‘’Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Υδραυλικών’’, ενώ οι υπόλοιποι με τη σειρά που αναφέρονται, ανακηρύσσονται ως αναπληρωματικοί υποψήφιοι :

1. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

2. ΚΑΛΙΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

4. ΜΕΡΛΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

 

Στις εκλογές για την Κύρια Ομοσπονδία ‘’Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης – Ο.Β.Σ.Θ.’’ συμμετείχαν δύο συνδιασμοί με τους παρακάτω υποψήφιους :

Α) Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Υδραυλικών, με 34 υποψηφίους :

 1. 1.        ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

18. ΚΟΥΣΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

 1. 2.        ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

19. ΚΥΡΙΤΣΗ ΧΡΗΣΤΟΣ

 1. 3.        ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

20. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 1. 4.        ΓΙΟΥΧΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

21. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

 1. 5.        ΓΚΑΪΤΣΙΔΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

22. ΜΕΡΛΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

 1. 6.        ΓΟΓΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

23. ΜΠΑΛΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 1. 7.        ΔΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

24. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 1. 8.        ΕΥΤΑΞΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

25. ΠΑΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 1. 9.        ΗΛΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

26. ΠΑΝΟΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 1. 10.    ΘΕΜΕΛΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

27. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 1. 11.    ΚΑΛΙΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

28. ΠΑΡΛΑΚΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

 1. 12.    ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

29. ΠΑΡΟΥΣΟΥΔΗΣ ΚΩΝΑΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 1. 13.    ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

30. ΠΡΩΪΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 1. 14.    ΚΑΡΑΠΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

31. ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 1. 15.    ΚΛΕΟΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

32. ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

 1. 16.    ΚΟΜΝΙΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

33. ΤΣΑΠΑΔΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

 1. 17.    ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

34. ΤΣΙΑΡΔΑΚΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

          Β) Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Υδραυλικών Θεσσαλονίκης, με 1 υποψηφίο :

1. ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

 

Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα έχουν ως εξής :

Για την Κύρια Ομοσπονδία ‘’Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης – Ο.Β.Σ.Θ.’’ :

Συνδυασμός

Ποσοστό

Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Υδραυλικών.

94,50%

Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Υδραυλικών Θεσσαλονίκης.

5,50 %

 

Για την Κύρια Ομοσπονδία ‘’Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης – Ο.Β.Σ.Θ.’’ κατά σειρά ψήφων εκλέγονται οι κάτωθι 10 πρώτοι υποψήφιοι από τον συνδυασμό ‘’Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Υδραυλικών’’, ενώ οι υπόλοιποι με τη σειρά που αναφέρονται, ανακηρύσσονται ως αναπληρωματικοί υποψήφιοι :

1. ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

9. ΚΟΥΣΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

2. ΤΣΑΠΑΔΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

10. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

11. ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4. ΚΑΡΑΠΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

12. ΜΕΡΛΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

5. ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

13. ΓΟΓΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

6. ΘΕΜΕΛΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

14. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

7. ΤΣΙΑΡΔΑΚΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

15. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

8. ΓΚΑΪΤΣΙΔΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

 

 

 Στις εκλογές για την Δευτερεύουσα Ομοσπονδία ‘’Ομοσπονδία Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος – Ο.Β.Υ.Ε.’’ συμμετείχαν δύο συνδιασμοί με τους παρακάτω υποψήφιους :

Α) Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Υδραυλικών, με 34 υποψηφίους :

 1. 18.    ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

18. ΚΟΥΣΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

 1. 19.    ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

19. ΚΥΡΙΤΣΗ ΧΡΗΣΤΟΣ

 1. 20.    ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

20. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 1. 21.    ΓΙΟΥΧΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

21. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

 1. 22.    ΓΚΑΪΤΣΙΔΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

22. ΜΕΡΛΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

 1. 23.    ΓΟΓΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

23. ΜΠΑΛΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 1. 24.    ΔΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

24. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 1. 25.    ΕΥΤΑΞΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

25. ΠΑΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 1. 26.    ΗΛΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

26. ΠΑΝΟΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 1. 27.    ΘΕΜΕΛΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

27. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 1. 28.    ΚΑΛΙΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

28. ΠΑΡΛΑΚΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

 1. 29.    ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

29. ΠΑΡΟΥΣΟΥΔΗΣ ΚΩΝΑΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 1. 30.    ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

30. ΠΡΩΪΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 1. 31.    ΚΑΡΑΠΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

31. ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 1. 32.    ΚΛΕΟΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

32. ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

 1. 33.    ΚΟΜΝΙΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

33. ΤΣΑΠΑΔΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

 1. 34.    ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

34. ΤΣΙΑΡΔΑΚΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

          Β) Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Υδραυλικών Θεσσαλονίκης, με 1 υποψηφίο :

1. ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

 

Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα έχουν ως εξής :

Για την Δευτερεύουσα Ομοσπονδία ‘’Ομοσπονδία Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος – Ο.Β.Υ.Ε.’’ :

Συνδυασμός

Ποσοστό

Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Υδραυλικών.

94,50%

Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Υδραυλικών Θεσσαλονίκης.

4,50 %

* Λευκά Ψηφοδέλτια βρέθηκαν : 1,00%.

 

Για την Δευτερεύουσα Ομοσπονδία ‘’Ομοσπονδία Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος – Ο.Β.Υ.Ε.’’ κατά σειρά ψήφων εκλέγονται οι κάτωθι 10 πρώτοι υποψήφιοι από τον συνδυασμό ‘’Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Υδραυλικών’’, ενώ οι υπόλοιποι υποψήφιοι με τη σειρά που αναφέρονται, ανακηρύσσονται ως αναπληρωματικοί :

1. ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

9. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

2. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

10. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3. ΤΣΑΠΑΔΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

11. ΓΙΟΥΧΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

4. ΚΑΡΑΠΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

12. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

5. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

13. ΚΛΕΟΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

6. ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

14. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

7. ΔΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

15. ΠΑΝΟΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

8. ΚΟΜΝΙΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

 

 Για τον Σύνδεσμο.

 


Δελτίο Τύπου για τον αιφνίδιο θάνατο του Προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Παπαδόπουλο Παναγιώτη

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Εάν η απώλεια είναι συνάρτηση της προσφοράς, τότε το κενό που αφήνει ο αναπάντεχος θάνατος του Παναγιώτη Παπαδόπουλου Προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης είναι τεράστιο, και προκαλεί βαθιά θλίψη στον επιμελητηριακό και επιχειρηματικό κόσμο της πόλης μας, της Χώρας μας αλλά καθώς επίσης και σε όλους όσους είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του και να τον γνωρίσουν καλύτερα.
Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος υπήρξε ένας άνθρωπος, ο οποίος συνέδεσε με αριστοτεχνικό τρόπο την προσωπική του διαδρομή με τα γεγονότα της εποχής καθώς υπήρξε σωστός οικογενειάρχης, επιτυχημένος επιχειρηματίας, ένας δραστήριος και οξυδερκής άνθρωπος, αγαπητός σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα.
Εργαζόμενος πάντα για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου, υπηρέτησε τον κλάδο του από τις θέσεις του συμβούλου, μετέπειτα του προέδρου του Β.Ε.Θ., αλλά και του Αντιπροέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Θέσεις που κατείχε επί σειρά ετών και υπηρέτησε αρχές και αξίες και όχι αξιώματα, δεν ήταν εύκολα καθήκοντα αλλά γνώρισε μεγάλη αποδοχή έχοντας κερδίσει την αμέριστη υποστήριξη του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλονίκης, Αποτελεί, συνακόλουθα, μια από τις σπάνιες περιπτώσεις, που κατόρθωσε να συνδυάσει με μεγάλη επιτυχία την άσκηση των πολλαπλών ρόλων του.
Τα λόγια μοιάζουν φτωχά και ανήμπορα να περιγράψουν το ανάστημα και τις διαστάσεις της προσωπικότητας και της προσφοράς, με όλες αυτές τις σκέψεις το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας αποχαιρετούμε τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο, και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του. Επίσης, αποφασίστηκε, αντί στεφάνου, ο Σύνδεσμος μας να ενισχύσει με χρηματικό ποσό το ίδρυμα «Χαμόγελο του Παιδιού» σεβόμενο την επιθυμία της οικογενείας του εκλιπόντος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!


 

Δελτίο Τύπου για το Πολυτεχνείο

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ

Στις 17 Νοεμβρίου του 1973, συσπειρώθηκαν οι φοιτητές, οι μαθητές, οι πολίτες και κυρίως οι σπουδαστές της Νομικής Αθηνών και εναντιώθηκαν στο δικτατορικό καθεστώς. Το αποτέλεσμα ήταν να εμπνεύσουν και άλλους συμπολίτες και να καταφέρουν να γράψουν το νεότερο κομμάτι της ελληνικής ιστορίας.

Από τότε έχουν περάσει 44 ολόκληρα χρόνια. Μέσα σε αυτό το διάστημα, αποπειράθηκαν να γίνουν πολλές αλλαγές στον ελληνικό λαό ωστόσο, το σημερινό αποτέλεσμα είναι το σύνθημα «ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» να θεωρείται πιο επίκαιρο από ποτέ.

Τα τελευταία χρόνια, τα χρόνια της ελληνικής οικονομικής κρίσης όπως έχουν ονομαστεί, έχουν φέρει τον ελληνικό λαό σε δυσχερείς και απελπιστικές καταστάσεις. Τέτοιες καταστάσεις όμως, είναι αυτές που πρέπει να μας υπενθυμίζουν πως όλα μπορούν να αλλάξουν αν όλοι αρχίσουμε να πιστεύουμε και να συνεργαστούμε.

Μέσω της συνεργασίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης ο κόσμος μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Ελπίζουμε, σαν Σύνδεσμος, να μπορέσουμε όλοι να αλληλοβοηθηθούμε και να καταφέρουμε να γράψουμε, ως λαός, για ακόμη μία φορά ιστορία.

Ευχόμαστε να μη ξεχάσουμε ποτέ τους αγώνες των προγόνων μας. Να μη σταματήσουμε ποτέ να αγωνιζόμαστε για τους απογόνους μας. Κι ελπίζουμε σε ένα αύριο όπου το σύνθημα «ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» θα είναι κομμάτι της ιστορίας και να πάψει να είναι αίτημα.


 

Παρουσίαση «Καινοτόμες Εφαρμογές Υδραυλικών Εγκαταστάσεων»

Για το Δελτίο Τύπου της παρουσίασης η οποία πραγματοποιήθηκε στις 12/06/2017 πιέστε εδώ.


ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 11/06/2017

Για το Δελτίο Τύπου της Αιμοδοσίας η οποία πραγματοποιήθηκε στις 11/06/2017 πιέστε εδώ.

Για περισσότερες φωτογραφίες από την Αιμοδοσίας η οποία πραγματοποιήθηκε στις 11/06/2017 πιέστε πάνω στην παρακάτω φωτογραφία.

Σήμα Αιμοδοσίας 11.06.2017


Επίσκεψη στης Εγκαταστάσεις της Εταιρίας InterPlast Α.Ε. 19/11/2016

Για το Δελτίο Τύπου της Επίσκεψης η οποία πραγματοποιήθηκε στις 19/11/2016 πιέστε εδώ.

Για περισσότερες φωτογραφίες από την Επίσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στις 19/11/2016 πιέστε πάνω στην παρακάτω φωτογραφία.


ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 20/11/2016

Για το Δελτίο Τύπου της Αιμοδοσίας η οποία πραγματοποιήθηκε στις 20/11/2016 πιέστε εδώ.

Για περισσότερες φωτογραφίες από την Αιμοδοσίας η οποία πραγματοποιήθηκε στις 20/11/2016 πιέστε πάνω στην παρακάτω φωτογραφία.

Αιμοδοσία 29/05/2016

 


ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ Ν. θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & Ν. ΣΕΡΡΏΝ

Για το Δελτίο Τύπου της Αδελφοποίησης των Συνδέσμων Υδραυλικών Ν. Θεσσαλονίκης & Ν. Σερρών πιέστε εδώ.

Για περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση της Αδελφοποίησης των Συνδέσμων Υδραυλικών Ν. Θεσσαλονίκης & Ν. Σερρών πιέστε πάνω στην παρακάτω φωτογραφία.

Αδελφοποίηση Συνδέσμων Υδραυλικών Ν. Θεσσαλονίκης & Ν. Σερρών


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ AQUA THERM 11-14/02/2016

 Για το Δελτίο Τύπου της Συμμετοχής στην Έκθεση «AQUA THERM 2016» πιέστε εδώ.

Για περισσότερες φωτογραφίες της Συμμετοχής στην Έκθεση «AQUA THERM 2016» πιέστε πάνω στην παρακάτω φωτογραφία.

Συμμετοχή Σ.Ε.Υ.Θ. στην Έκθεση Aqua Therm 11-14/02/2016
 

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 04/02/2016.
 
Συμμετοχή του Συνδέσμου Υδραυλικών στις Κινητοποιήσεις στις 04/02/2016     
  Πολύ μεγάλη ήταν η ανταπόκριση και η συμμετοχή των συναδέλφων - υδραυλικών του Συνδέσμου μας στις κινητοποιήσεις της 04/02/2016, που είχε εξαγγείλει η Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. για κλείσιμο των καταστημάτων - επιχειρήσεων.
  Οι συνάδελφοι με τα επαγγελματικά τους αυτοκίνητα, πολλοί με δίκυκλα και πολλοί πεζοί έδωσαν δυναμικά το παρόν στην κινητοποίηση, εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή τους στο προς ψήφιση ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
  Οι συνάδελφοι απαιτούν ένα δίκαιο και βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα που θα τους επιτρέπει να ασκούν το επάγγελμά τους.
Απαιτούμε οι πολιτικές που εφαρμόζονται να μας επιτρέπουν να επιβιώνουμε και να ζήσουμε.